Interieur

Er is een groeiende behoefte aan Interieurfotografie. Niet alleen woonbladen, maar ook tuinarchitecten, projectontwikkelaars en autofabrikanten maken gebruik van interieurfotografie. Je kunt nóg zo’n goede ontwerper of stylist zijn, maar als je dit niet kunt laten zien met goede foto’s, komt je werk niet goed uit de verf en wordt je niet opgemerkt door potentiële klanten. Goed beeld is daarom essentieel.

Waarom interieurfotografie?

Uiteindelijk wil iedereen die mij inhuurt voor interieurfotografie hetzelfde: mooie foto’s. Daarbij staat altijd voorop dat compositie en belichting moet kloppen. Dit is voor mij een soort routineuze handeling, die steeds ongeveer dezelfde werkwijze vormt. Wat is het bestaande licht, kan ik daar iets aan toevoegen of moet ik daar iets aan toevoegen? Licht is daarbij de grootste uitdaging. Ruimtes zijn lang niet altijd goed belicht. Kan je uitgaan van aanwezig licht, of buitenlicht? Of moet daar iets aan toegevoegd worden?

Al met al zijn er erg veel zaken waar je rekening mee moet houden. Dit is waar het nut van een goede fotograaf al snel duidelijk wordt: zo weet je immers dat de uiteindelijke foto’s bruikbaar zijn en passen bij het doel wat je voor ogen hebt. De keuzes die je tijdens het fotograferen maakt, bepalen immers grotendeels het eindresultaat.

Fotograaf / Videograaf Oldenzaal

 Fotografie & Design Geert Cox woonachtig in Oldenzaal, maar met klanten in zowel heel Nederland als Duitsland.

Meest gezochte zoekwoorden:

Zakelijke PortretInterieurfotografieArchitectuur fotografieProductfotografieReportage fotografieBedrijsfotografieVideoProducties

Fotograaf / Videograaf EnschedeFotograaf / Videograaf OldenzaalFotograaf / Videograaf HengeloFotograaf / Videograaf AlmeloBruidsfotografie