FOTOGRAFIE GEERT COX & DESIGN

Fotografie Geert Cox fotograaf Oldenzaal bedrijfsfotografie zakelijkefotografie winkelfotografie reportage portret architectuur product interieur_1

Mijn naam is Geert Cox geboren te ‘s Gravenhage, woonachtig te Oldenzaal in het mooie groene Twentse land. De provincie Overijssel wordt gekenmerkt door haar landelijke karakter.

Na mijn opleiding vakfotografie te Apeldoorn (Reclame, Portret, Product, Interieur en Reportage fotografie) heb ik in opdracht als freelance fotograaf gewerkt op een cruise schip (Alaska, Canada, Midden-Amerika, Hawai etc.).

Sinds 2005 ben ik fulltime beroepsfotograaf met name gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. Ik werk voornamelijk op locatie zowel in Nederland als in het buitenland.
Naast een studio, beschik ik over een uitgebreide mobiele studio voor fotografie op locatie van o.a. producten, portretten en reportages.

In mijn fotografie speel ik met licht, scherpte, posities en kleuren.
Gelet op de opdracht, zorg ik in de desbetreffende situatie dat er een boeiend beeld tot stand komt! Dit vraagt zowel creatief als inhoudelijk meedenken met de opdrachtgever. Ook het adviseren omtrent een meest perfecte weergave is een taak van bedrijfsfotografie Geert Cox.

Door de grote opmars van het internet de afgelopen jaren en de grote vraag is fotograaf Geert cox zich ook aan het profileren op het gebied van winkel en restaurant fotografie. Bij winkel fotografie geeft Geert Cox een totaal pakket. (Interieur, Exterieur (Het Pand), Winkelstraaat, Portretten, product, fun en sfeer fotografie. )

Hiervoor verwijs ik u naar: Winkel_fotografie

Deze wijze van fotografie en bewerkingen past bedrijfsfotografie Geert Cox eveneens toe bij de fotografie van bruiloften. Hierbij spelen de wensen van het bruiloftspaar, de locaties en het weertype een enorme rol bij het spelen met licht, scherpte, posities en kleuren zodat er uniciteit ontstaat.

Voor meer informatie over de gewenste fotografie:
mail; fotografie@geertcox.nl;
bel: +031 (0)6 4831 8093.

Enkele referenties hieronder.

kleurchecker_Fotografie Geert Cox fotograaf Oldenzaal bedrijfsfotografie zakelijkefotografie winkelfotografie reportage portret architectuur product interieur_WinkelfotografieOldenzaal

profoto_lamp_Fotografie Geert Cox fotograaf Oldenzaal bedrijfsfotografie zakelijkefotografie winkelfotografie reportage portret architectuur product interieur