Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is het ware maatwerk van de fotografie. Elk bedrijf is uniek. Productie, locatie en het personeel zijn de bepalende succesfactoren. Echter onbekend maakt onbemind. De foto is nog altijd een zeer belangrijke uitingsvorm ten behoeve van de bekendheid van het bedrijf.
Perfecte bedrijfsfotografie betekent dat het beeld niet alleen spreekt voor het product maar ook het bedrijf weergeeft in al zijn facetten.

Portfolio: Interieur, Architectuur, Product, Portret, Bedrijfsfotografie, Winkel

Reportagefotografie

Om het “verhaal” van uw bedrijf te vertellen past Bedrijfsfotografie Geert Cox de reportagefotografie toe.

In de tijd van multimedia en social media verwacht een bezoeker van uw website met een druk op de knop inzicht te krijgen in niet enkel uw product maar ook in uw bedrijf.

Reportagefotografie houdt in dat met beelden de identiteit van het bedrijf wordt weergegeven. Vastlegging van sfeer en de ware “ik“ van het bedrijf zorgt er voor dat het bedrijf tot zijn recht komt in al zijn facetten. Fotografie van het externe (gebouw en omgeving) en interne (machines, grondstoffen etc.) vormen de statische weergave van het bedrijf. Bij reportagefotografie worden ook gebeurtenissen (bijvoorbeeld het productieproces) in beeld gevangen. Naast de producten spelen beslist ook de medewerkers een rol. Wie zijn zij, wat doen zij.

Met een bedrijfsreportage geeft u inzicht in het hoe en wel en wee van uw bedrijf. Dit is niet alleen een stimulans voor het opwekken van interesses bij potentiële klanten maar verstevigd ook het vertrouwen in u bij uw bestaande klanten.

Fotograaf / Videograaf Oldenzaal

 Fotografie & Design Geert Cox woonachtig in Oldenzaal, maar met klanten in zowel heel Nederland als Duitsland.

Meest gezochte zoekwoorden:

Zakelijke PortretInterieurfotografieArchitectuur fotografieProductfotografieReportage fotografieBedrijsfotografieVideoProducties

Fotograaf / Videograaf EnschedeFotograaf / Videograaf OldenzaalFotograaf / Videograaf HengeloFotograaf / Videograaf AlmeloBruidsfotografie