Portret

Fotografie Geert Cox gebruikt bij de portretfotografie een rustige achtergrond zodat de focus toch volledig op het portret komt te liggen zonder het zakelijke karakter af te zwakken.

Zakelijk portret

Met de mobiele fotostudio kunnen wij op elke gewenste locatie een goed en mooi zakelijk portret maken (profielfoto). Tevens zijn wij door onze unieke manier van coaching in staat om in korte tijd veel personen op de foto zetten. Op deze wijze wordt tijdverlies van de betrokkenen tot een minimum beperkt.

Professionele profielfoto’s zijn veelal bedoeld voor online gebruik op bijvoorbeeld LinkedIn, op de ‘wie zijn wij’ pagina van een website, of Social media profiel.
Om goed over te komen op uw linkedIn bedrijfspagina is een professioneel zakelijk portret natuurlijk uitermate belangrijk. Ook speelt uw persoonlijke uitstraling dan wel de herkenbaarheid van uw bedrijf (via uw producten) naar uw klanten toe, een grote rol op de website. Een professioneel zakelijk portret mag dan ook zeker niet ontbreken!

Redactioneel portret

Een redactioneel portret kenmerkt zich door de toepassing van een natuurlijke, veelal zakelijke achtergrond. Redactionele portretten worden vaak gebruikt in bedrijfsjaarverslagen, redactionele uitingen zoals flyers, folders, magazins, vakbladen en persberichten.
Aangezien redactionele portretten nagenoeg altijd worden gebruikt ter ondersteuning van deze teksten, spreekt het voor zich dat een dergelijk portret niets te wensen moet overlaten.

Portfolio: Interieur, Architectuur, Product, Portret, Bedrijfsfotografie, Winkel, Video

Fotograaf / Videograaf Oldenzaal

 Fotografie & Design Geert Cox woonachtig in Oldenzaal, maar met klanten in zowel heel Nederland als Duitsland.

Meest gezochte zoekwoorden:

Zakelijke PortretInterieurfotografieArchitectuur fotografieProductfotografieReportage fotografieBedrijsfotografieVideoProducties

Fotograaf / Videograaf EnschedeFotograaf / Videograaf OldenzaalFotograaf / Videograaf HengeloFotograaf / Videograaf AlmeloBruidsfotografie